Din globala affärspartner


Med 350 års erfarenhet av internationell handel och ett världsomspännande kontaktnät arbetar vi för att göra företagen i Västsverige starkare.

Genom erfarna projektledare och tjänster inom internationella kontakter,  nätverk, utbildningar och dokumenthantering kan vi ta ett helhetsgrepp om er internationella affär både på hemmaplan och ute i världen. Framgångssagorna är många, men kraven för att lyckas internationellt är stenhårda. Testa oss - vi vet vad som krävs.  

Internationellt | Internationella affärer »
Internationellt | Internationella utbildningar »
Internationellt | Handelsdokument »

NotisVästsvenska Handelskammaren avvecklar relocationavdelningen »

 
Internationellt | Jesper Öhrn, ansvarig internationella avdelningen - Västsvenska Handelskammaren Jesper Öhrn
Ansvarig Internationella avdelningen

   
 

WTO-avtal om handelsprocedurer klart efter tio års förhandlingar

Världshandelsorganisationen WTO har efter år av förhandlingar beslutat att anta ett avtal om förenklade handelsprocedurer för världshandeln. Läs mer »
   
 

USA har sitt bästa år för jobbtillväxt sedan 1999

The US economy added 321,000 jobs in November, the most since January 2012, and revisions added another 44,000 jobs in September and October. The US is enjoying its best year for job growth since 1999. Läs mer »
   
 

Stark tillväxt för nordisk e-handel- konsumenter beräknas
e-handla julklappar till ett värde av 11,2 miljarder SEK

De nordiska konsumenterna uppskattar att de under det tredje kvartalet har e-handlat till ett värde av 34,5 miljarder SEK, att jämföra med 33 miljarder SEK under Q2 2014. E-handelns starka utveckling ser därmed ut att fortsätta. Läs mer »
   
| Dela